torsdag den 14. juli 2011

Guldbryllup 7-7

7-2011 7-Bornholm  https://picasaweb.google.com/109429614586862047241/GULDBRYLLUP772011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCP7Ika-Erd-uGQ&feat=directlink  BILLEDER
Vi kørte hjemmefra kl 6 og mødes med Kurt og Tina ved Storebælt og de andre i Sverige da vi ankom til campingpladsen havde ungerne sørget for æresport på hytten og der stod en fl. Vin fra campingpladsen flot og solen skinnede så det var rigtig dejlig cafateriet havde lavet en dejlig middag med oksekød med salat og karen havde sørget for sang så alle skulle hend og male på et maleri meget sjovt.

8-7

Vi kørte op langs kysten og gik en lang tur hen til nogle klipper og derefter op til Hammershus derefter til Opalsøen hvor Michael var oppe på en svævebane og ned i en sø så prøvede vi at finde en p-plade i Gudhjem hvad var umulig så vi købte sild i Hasle og så hjem på campingpladsen og nogle gik ned for at bade jeg gik med men så begyndte det at regne maden varen sammenkogt ret med kylling og med ris.

9-7

Vi kørte til Gudhjem som det første i dag så glas pusteri og fandt et ster hvor de lavede karameller, også købte vi sild derfra til Østerlars rundkirke og så til natursenter Bornholm det var nu mest for børn.

10-7

I dag kørte vi til ekkodalen og rytterknægten hvor man kan se hele Bornholm så forsøgte vi at finde rokkestenen uden held men så kørte vi til dueodde hvor Tina ,Michal og Nekolej var ude at bade og derefter hjem på campingpladsen.

11-7

Så skal vi have pakket sammen igen, men det regner og så hjem til hundene og en stor oplevelse rigere hvor har det været dejlig at være sammen med dem alle sammen

Ingen kommentarer: