mandag den 27. december 2010

Juleaften

Juleaften blev fejret hos Karen og Gert dejlig aften, Diana havde lavet sangbog til os alle med nogle utrationele sange i, men meget sjovt, Gert var en del af aftenen ude at rydde sne og endte med at vælte med traktoren, men han kom heldigvis ikke selv noget til.
2 juledag var Knud Aage og Birgit her hyggelig, og også den 26-12 så vores andet oldebarn dagens lys en lille pige på 3562g og 50 cm lang men hun måtte have akut kejsersnit men mor og barn har det godt.

søndag den 19. december 2010

Julefrokost


Vi har haft vores børnebørnog vores oldebarn hjemme til julefrokost, det blev en hyggelig eftermiddag vi var 15, men lille Victor var skidt og kastede op, men det hjalp lidt da han fik sin julegave en flyveplads med biler og flyvemaskinerJulekurv fra de store piger

fredag den 17. december 2010

17-12-2010

I dag for 50 år siden blev vi ringforlovede vi boede i Svendborg og vi gik til moderne dans og vi skulle have juleafslutning,  men det var samtidig 3 år siden at Poul Erik fulgte mig hjem fra folkedans for første gang så det blev fejret. 25 år senere fik vi vores ringe lavet til et halssmykke med 2 små ringe og i dag har vi fået sat en ring mere i.

søndag den 12. december 2010

Uha det er længe siden jeg har skrevet noget der har ellers været flere fødselsdage Poul Erik 15-11 Martin 29-11 og nu sidst var vi til Camillas fødselsdag i går 11-12 hun har fødselsdag den 13-12.
martin

og lille sascha ved godt man skal smile til fotografen

Camilla
Vi har 2 tæver i løbetid Kurona er højløbsk nu og så Tanya som vi vil prøve at parre for sidste gang hvis hun ikke får hvalpe så hun er på en skarp penicillin kur nu, og skal så have en hormon kur når hun er parret så håber dyrlægen at det lykkedes så vi får se.