tirsdag den 29. juni 2010

på besøg

Vi tog lige en fridag i går og var først en tur nede hos Robert han havde fået det meget bedre takket være et apparat som sendte impulser ind i hans ben så blodcirkulation bliver bedre, derefter ned til Margit og Jørgen det var meget hyggeligt, men jeg glemte at fotografere korthårede Rikki, derefter kørte vi til Bork og besøgte Daisy og Frede i deres sommerhus og Venus men hendes ny opererede ben så hun skulle helst holdes i ro, men det var lige så svært som med Tanya, hun er jo så glad og igen glemte jeg at fotografere, så vi var først hjemme kl 17,30 efter en dejlig dag.

lørdag den 19. juni 2010

sommerudflugt 2010


Turen i år gik til industrimusseet i Horsens men det var svært at få alle med i år så vi var kun 18, men det var meget interessant det var fordelt på mange bygninger bla. også 2 opgange i et hus med lejligheder fra 1880 og så op til 1960 sjovt at se  udviklingen, men da vi skulle til at spise regnede det men der var heldigvis en lille pavillon vi kunne være i og Jette havde bagt nogle dejlige kager til kaffen. Det blev bestemt at vi skal til Æbeltoft glasmuseeum næste år så håber jeg at vi kan samle nogle flere.

torsdag den 17. juni 2010

Tanya

Så er Tanya blevet opereret efter en ny metode som skulle være bedre og mere stabilt, men også dyre det bliver ca. 15,000 kr.men desværre kunne han se at det andet knæ ikke var meget bedre, hun bliver en dyr hund men hun er bare så sød.Jeg talte med Frede i aftes for Venus har også sprunget ledbånd og blev opereret onsdag og det var også gået godt.
klik på billedet 2 gange og det kan læses,
det er en grundig instruktion i hvad hun må og ikke må

tirsdag den 15. juni 2010

Tanya


sol opgang kl.4,40
Så har jeg været en tur i Århus med Tanya og blev enig med dyrlægen om operation men da de ikke kunne beholde hende må vi vente til på torsdag da en gepard fra re-park havde brækket et ben og skulle opereres, desværre har Venus også sprunget ledbånd og skal opereres onsdag

mandag den 7. juni 2010

Tanya

Har været ved dyrlæge med Tanya hun har muligvis sprunget et korsbånd, men hun var ikke hel sikker det kan godt kun være lederet, men vi blev enig om at operere hende, MEN Merete kan ikke så jeg skal til Århus vi mangler Højgård, så nu er jeg spændt på om de vil acceptere at jeg  blive til hun sover, for ellers må jeg finde en anden dyrlæge, jeg har været der med Ringo da måtte jeg ikke og de havde haft meget besvær med ham, det vil jeg ikke udsætte Tanya for.

fredag den 4. juni 2010

Jan og Jette

Vi har været på besøg hos Jan og Jette en meget hyggelig dag og noget fantastisk dejlig mad, fisk i alle afskygninger.