tirsdag den 27. april 2010

Dyrlæge

Ja så gik turen atter til dyrlæge denne gang med Kia hun havde flækket en negl så hun måtte bedøves og neglen måtte klippes næsten helt af og så havde hun hårbolde i ørene som også blev fjernet.
Fjernsynet er også gået i stykker, nu bliver der sagt og skrevet så meget om at vi skal slukke for standby, men det er ikke et godt råd da fjernsynets strømforsyning ikke kan tåle dagligt at blive slukket.

tirsdag den 20. april 2010

Birgits fødselsdag

Billederne blev ikke så gode
Søndag den 18-4 var vi til Birgits 70 års fødselsdag på Dagnæs sognegård
det var noget pragtfuld mad, og i det hele taget en god fest.
Mandag kom Knud og Birgit og hentede Inka det er lidt mærkelig hun ikke er her mere men vi vender os jo nok til det, hun får det i vær tilfælde godt,
og jeg vil også have hende med på udstilling og jeg kan også glæde mig til at få hende på ferie.

fredag den 2. april 2010

Skovtur

Da vi gik vores tur i skoven i går  var vi ved at få et chok lige pludselig ca.10 m. foran os kom en hest farende ud af skovtykningen jeg stod med 2 hunde den ene ville flygte den anden ville hen til hesten og rytteren havde sit hyr med at berolige hesten så der var lidt panik på han besluttede at ride en anden vej hvad jeg var glad for da det varede længe inden hundene faldt til ro de har aldrig set en hest før 

torsdag den 1. april 2010

Skovtur


Onsdag bagte jeg  ca. 45 små pandekager rullede dem med solbær syltetøj og smørre ost og lavede en kikskage med tøret frugt og nødder, for skærtorsdag var vi en flok Chowfolk 16 mennesker og lige så mange hunde  der havde besluttet at mødes i skoven ved Skanderborg og gå en tur, men vejret var desværre ikke med os så det blev en lidt våd og kold tur, men kaffe og lune pandekager så fik vi varmen og en masse chow snak det var meget hyggelig og lille Xhemilla var også med hun er bare yndig og sød.