søndag den 26. oktober 2008

27/10


Så er Paya flyttet hjemme fra og til Grønbæk ved Ans . Lejla og Leo virker som nogle meget søde mennesker så jeg glæder mig til at høre fra dem.

fredag den 24. oktober 2008

25-10


Michael har bestået hans køreprøve på hans fødselsdag, vi skal til hans og kurts fødselsdag i dag.

Så er der pludselig 2 hold der gerne vil have Paya så nu får vi at se hvem det bliver.

Hvalpene trives godt de har fordoblet deres vægt i løbet af 8 dage

mandag den 20. oktober 2008

21/10

Uha sikke en weekend, vi havde besøg hele weekenden og var i byen lørdag og søndag aften og jeg talte i telefon med evt. interesseret i at få Paya, men det er ikke lykkes endnu, i går mandag syntes jeg mit hoved var helt tom jeg skulle have læst på teksten til på onsdag men det blev ikke til noget,og i dag skal jeg til dyrlæge med Paya hun skal have klippet negle hun vil ikke have det så vi vil ikke tvinge hende, men hvalpene har det godt og trives fint Inka er alle tiders mor.

søndag den 19. oktober 2008

Inka har fået hvalpe 15/10

Inka har fået 4 hvalpe 3 hanner og 1 tæve ved kejsersnit men alle har det godt og de trives godt og er solgt det er dejlig,vi har også haft besøg af mange og samtidid hat vi fået Paya tilbage så nu skal vi have fundet et nyt hjem til hende. Karen blev 42 i går 18-10 så vi var der ovre til fødselsdag.

tirsdag den 7. oktober 2008

Inka 8-10

Inka skal nok have 3-4 hvalpe hun har taget 4kg på og lagt sig 19 cm. ud, de 3 er bestilt på forhånd. Monika i Sverige har fået hvalpe 5 stk. 1sort 1rød 1 fawn han, så der er da noget at vælge imellem, men Tanya skal HD fotograferes på torsdag for det er jo afgørende at hun kan bruges i avl om vi skal have hentet en han i Sverige, hun blev 1 år i mandags.