torsdag den 31. juli 2008

Tanya og Inka31-7


Så sker der da noget på hunde fronten først kom Tanya i løbetid 10 måneder gl. og hun er højløbsk i dag, og nu er Inka så startet 4 måneder forsinket, så nu skal hun parres med Ringo så vi håber på hvalpe midt i Oktober.
Theresa har lavet en hjemmeside om Victor det er dejlig så er det nemmere at følge med i hans udvikling adressen er http://www.123hjemmeside.dk/ H. Jakobsensvej15

onsdag den 23. juli 2008

Sommerudflugt 23/7

Vores sommerudflugt gik i år til Skandinavisk dyrepark, vi blev 18 i det hele med dejlig vejr, alle havde en god dag selv Irma holdt til den lange tur rundt i parken, og vi fik en utrolig flot betjening, jeg havde bestilt sandwis til os alle og så havde de reserveret bord til os alle, det syntes vi var flot. Til næste år skal vi til Randers regnskov så er vi heller ikke afhængig af vejret. Vi var i Odense tirsdag aften og hjælpe Riggi og Eigo(Iego) med at parre, men Eigo er lige som hans far uh- en fremmed tæve nej tak, Ove var temmelig skuffet han troede at han havde en Don Juan, men jeg fik da lidt sæd fra ham og den var fin, jeg havde mit mikroskop med, og så afsted igen i aftes men med samme resultat, nu må vi håbe det bliver til noget.mandag den 21. juli 2008

Emma og Ticco 22/7


Emma Og Ticco har været her på ferie, Emma var højløbsk, men det gik fint alligevel, Ticco gik sammen med Iris, og da hun havde fortalt ham at hun absolut ikke ville parres, gik det fin, Grethe og Jan kom i søndags efter dem. Tanya er endelig startet på løbetid 10 måneder gammel så nu kan vi bare håbe at de andre følger efter.

mandag den 7. juli 2008

Inka-Rose

Inka har altid snorket meget, men jeg havde håbet at det ville fortage sig med tiden ,men det har det ikke gjort tværtimod, og i lørdags i den trykkende varme var det helt galt, hun kunne slet ikke få luft, jeg måtte have hende ind i bruseren og skylle hende med kold vand, så jeg ringede til dyrlægen mandag morgen og var der oppe og de besluttede at de ville operere hende med det samme, så jeg har haft en små hostene hund i soveværelset i nat, men man må håbe at det vel hjælpe på det om et par dage.

lørdag den 5. juli 2008

Lucca 6/7

Lucca har været her på ferie i 14 dage hun er sød at have. Bo og Grethe kom i aftes direkte fra billund, og de havde dette flotte smykke med til mig det er købt i Yellowstone USA. jeg kom til at se ud af vinduet i aftes og så dette flotte syn.