søndag den 29. juni 2008

Brøndby 29/6

Spild af penge at køre til Brønby, kun 2 ud af 29 hunde fik excellent så der blev ingen bim. De fleste hvalpe fik 2 eller 3 præmie selv en champion tæve fik 2 præmie Kurona var heldig hun fik 1 præmie
dum gammel dommer.

fredag den 27. juni 2008

Qincy 27/6


Så ser det ud til at han er på rate vej igen, han er feber fri og har spist hans jogurt og lidt af hans diet fodder her til morgen,så nu håber jeg at han begynder st spise.

onsdag den 25. juni 2008

Quincy 25/6 kl1420

Det ser meget skidt ud for Quincy, Højgård ringede at han havde en kraftig forgiftning, og at hans lever og blære er stærk påvirket, så jeg skulle komme op med ham og få ham lagt i drops, så nu får vi at se om de redder ham.

Quincy 25/6

Quincy har det stadig ikke godt, hans temperatur var 39,9 her til morgen, så jeg har været ved dyrlæge her i formiddag, der blev taget blodprøver og jeg havde en urinprøve med, for han kan ikke holde på vandet. jeg får besked kl 15 så det er spændene om den siger noget.

mandag den 23. juni 2008

Quincy 23/6

Da Quincy og Emma kom ind i aftes var han skidt tilpas jeg tog hans temperatur han havde 40,1 så jeg ringede til dyrlægen og var der oppe men der var ikke rigtig noget konkret i vejen så han har fåret pencelin og her til morgen var den faldet til 39,1 men han har det stadig ikke godt.
Vi var i Husodde ved Birgit og Knud Aage i aftes til sankthans bål uha hvor var det koldt ellers en meget hyggelig aften men jeg havde glemt mit fotografiapparat.

Lundeborg

Vi har været på udstilling i Lundeborg, Kurona fik excellent og blev nr.3 Tanya fik ingen ting da hun ikke ville røres ved. Vi havde lejet hytter i Lundeborg fra fredag til søndag sammen med Margit og Jørgen, Grethe og Jan, Sofie og Ove. De andre ville blive dernede i 8 dage, så vi hyggede os lørdag aften.


onsdag den 11. juni 2008

mor 11/6

Jeg var med mor ved damefrisør i går, men hun var meget utilfreds med at jeg kun havde bestilt tid til en klipning, hun ville permenendes men det er kun 3 måneder siden at hun blev det, damefrisøren syntes også at det var for tidlig, og jeg blev også klippet det er rigtig pænt, men damefrisøren holder 1-7 ærgerligt

lørdag den 7. juni 2008

P-Es søskende 7/6


Vi har haft besøg af Irma,Knud Åge og Birte det var som sædvanlig meget hyggelig vi fik koteletter med ristede grønsager og nye kartofler fra havenog kærnemælksfromage, Jan og Jette kunne desværre ikke ,men de vil gerne med på sommerudflugt

torsdag den 5. juni 2008

mor 5/6

Vi har været i Urlev mor sad i hendes pæne tøj og ventede for vi skulle til Horsens, hun var svær at overbevise om at det skulle vi ikke, og at det havde vi været for 3 uger siden. Hun var også stået ud af hendes kørestol den anden dag, og havde ligget på gulvet i 3 timer før de var kommet trods adskillige opkald det er noget svineri . Anja har ringet Kenzo vil blive røntgenfotograferet fredag den 14-6.