lørdag den 31. maj 2008

Diana og Kurona

Fredag eftermiddag var jeg med Karen oppe på Dianas efterskole
og se dem spille snevide og de 7små dværge, det gjorde de rigtig
godt.
Lørdag var vi i Varde til udstilling Kurona vandt åben klasse med
exc. Vi havde også Trofim med han ville ikke have at dommeren rørte ved ham så han fik en 2 p.lørdag den 24. maj 2008

Friheden i Aarhus

Vi har været i Tivoli friheden til hundens dag, der var rigtig mange hunde og Lise Lotte Christensen præsenterede hundene men Quincy blev hurtig træt af det,men Kurona syntes det var dejlig med alt den opmærksomhed.
Benn har ringet de var i fjellerad Puch fik exelent og blev nr. 4 ,så det var flot

søndag den 18. maj 2008

Min Fødselsdag

Børn og børnebørn hjemme til min fødselsdag jeg fik en elektrisk dåseåbner og et gavekort på 250 kr. til en ny rosenbue.Michael og Gert kunne desværre ikke komme.

tirsdag den 13. maj 2008

Boyge


Den gik ikke med boyge, jeg var ved dyrlæge tirsdag og Højgaard kunne mærke knuder i hans lever, så der var kun en ting at gøre, men hvor gør det ondt, at skulle sige forvel til ham.

mandag den 12. maj 2008

Boyge

Mandag
Jeg kan ikke få ham til at spise så jeg har blendet hans mad og putter det i en sprøjte og så ind i munden, jeg fik ca en½ l i ham ,men han er meget slap
Tirsdag morgen der er lidt mere liv i ham i dag men han vil stadig ikke spise så det er bare på den igen med sprøjten og så håbe at det hjælper

søndag den 11. maj 2008

Boyge

Det går skidt med boyge, jeg kan ikke få ham til at spise, det gik ellers fint lørdag hvor han spiste ca. en ½ dåse foder, men han kastede op om natten ,og søndag ville han ikke have noget, og heller ikke her til morgen.

fredag den 9. maj 2008

Sygehus og Boyge

Sikken en dag, jeg skulle være på Aarhus sygehus kl.720, men der gik en hel time før der skete noget, først blodprøve så nogle tabletter og så skulle jeg aflevere urin de næste 4 timer, så nu får vi se om tabletterne har virket det tror jeg.
Jeg skulle være ved dyrlæge med boyge kl.14 han er holdt op med at spise, han vejer kun 22,5 kg, der blev taget blodprøve det viser sig at hans lever ikke fungere rigtig, så der op igen med ham,, han fik en binyrebarkhomon indsprøjtning og så noget diæt foder og så skulle det gerne hjælpe og i mellemtiden var jeg inde og handle så nu gider jeg ikke mere.

tirsdag den 6. maj 2008

Hundene
En travl dag i går først fik jeg Emma vasket så var det Tanyas tur til at blive friseret hun fælder meget, men har så meget pels at det ikke kan ses at jeg havde en halv bærepose med hår, og der efter op at hente Lucca med en mega forbinding så hun har svært ved at gå, og hun har været meget urolig i nat.

mandag den 5. maj 2008

Ringo-Lucca

Ringo har fået fjernet trådene i dag og han går fint på benet.
Grethe har ringet nu er det Lucca der har sprunget et ledbånd og de er så hårdt hængt op med arbejde for tiden så hun viste ikke hvordan de skulle klare det, så hvem tror i der køre til Virklund i morgen og henter Lucca??
Så de kommer og henter hende på lørdag. P-E skal have værelset delt så de kan være der begge to, så får vi at se hvordan det går, ellers må vi finde ud af noget andet.