søndag den 27. april 2008

Oves FødselsdagVi har været til Oves 60 års fødselsdag, da han ikke ønskede sig noget fik han et gavekort til en helikoptertur hvad der vakte stor begejstring,også islagkagen med 60 lys.
Jeg har også fået Iris vasket, hvad hun trængte hårdt til,så nu er det Boyges tur næste gang.

torsdag den 24. april 2008

RingoSå er Ringo blevet opereret hans ledbånd var revet helt over, men han har meget medlidenhed med sig selv, for han vil slet ikke gå men må løftes ud og ind, og i nat syntes han godt at jeg kunde sidde ude hos ham, det er jo dejlig at blive nusser. Kurona skal ikke have hvalpe øv-øv

tirsdag den 22. april 2008

TrofimVi har fået Trofim på ferie en lidt langbenet tynd hund, men meget sød og kærlig.
Jeg har været ved dyrlæge 2 gange samme dag først med Tanya hun havde ondt i sine bagben så hun blev røngen fotograferet for jeg var bange for at det var hendes hofter, men de var fine
heldigvis så det er noget vokseværk. Og så med Ringo han har sprunget hans ledbånd i højre bagben og skal opereres på torsdag.,ærgeligt, det var det venstre det var galt med for et år siden

onsdag den 16. april 2008

Ringo

Har været ved dyrlæge med Ringo ,han fik taget biopsi prøver så vi kan se om der er noget i vejn, siden at han ikke får hans halskrans igen. Jeg har været på sygehuset i et døgn, hvor de samlede alt min urin over et døgn, og så fik jeg taget blodprøver så nu får vi at se hvad de finder ud af.

lørdag den 12. april 2008

Karen

Vi har været ovre og flytte for Karen, Per valgte heldigvis at køre, men uha hvor er der meget når man sådan skal til at pakke sammen, men Karen var glad for at komme der fra og hun har fri mandag og tirsdag til at komme i orden det nye sted.

torsdag den 10. april 2008

Bil

Så fik vi vores bil igen og en regning på 18,768 kr uh, vi fik lov at køre i den i 2 dage så gik den i stykker igen, og vi skulle ned til mors fødselsdag og ned til Jørgen og Margit med deres sten og se hvalpe, men vi lånte heldigvis en bil, jeg havde købt nye hjemmesko fra os og Lisbeth og Bent og hun syntes at de var dejlige, da jeg ringede og sagde det til Lisbeth syntes hun at det skulle skrives i kalenderen at vi kunne købe noget der ikke skulle byttes.
Da vi var på vej ned til Margit ringede mekanikeren at bilen var klar igen, det var en føler der var gået,så det var jo dejligt at det gik så hurtigt.
Hvalpene er rigtig fine særlig den mindste af tæverne hun tegner rigtig godt.

lørdag den 5. april 2008

UdstillingVi har været på udstilling i Gern, men det var ikke nogen succes, der var 3 af vores hvalpe og alle fik 2 premie, men det fik de fleste hvalpe, dem forstod han ikke at bedømme, emma fik 1premie og blev nr.3, og en af Malous hvalpe fik 1premie og blev nr 4.

Vi har langt om længe fået vores chowsten fra Hanne de er rigteg fine.

onsdag den 2. april 2008

Sygehus


Jeg har været på sygehuset til undersøgelse for min tørst, de syntes at det var så interessant at de vil have mig indlagt i 2-3 dage her fra den 15-4, det er så sjælden at de har en med den sygdom så de vil gerne forske lidt i den.
Natalia har ringet om vi vil passe Trofim fra den 15 til den27-4 så P-E får nok at se til.
P-E er færdig med at beklæde skuret det er blevet rigtig flot.