mandag den 31. marts 2008

Victor


Vi havde besøg af Theresa og Victor i går det var dejligt hvor er han sød. Jucci er blevet hentet så nu er vi os selv igen. P-E. er startet med at gå med aviser i dag så hele huset blev vækket kl.4,30 også i går da han ville afprøve hans vækkeur.

fredag den 28. marts 2008

Ringo

Topstykket er gået på bilen uh. Torsdag var jeg ved at børste Ringo, men jeg måtte ikke røre hans øre det viste sig at der var et tykt lag skel på yder siden af øret, skab tænkte jeg, og ringede omgående til dyrlægen, men da han havde set på det mente han at det var svamp, og tog et skrab, fredag da jeg ringede viste det sig at det ikke var svamp, så der op en gang til og få taget blodprøve nu snakker de om for lavt stofskifte, det håber jeg ikke for så kan vi ikke bruge ham i avl. Men det er ikke sjovt at få en stor hund ind i en Ford Fiesta, første dag på forsædet hvor han var ved at falde ned af flere gange, anden dag fandt vi ud af at vi kunne tage hattehylden af, så kunne han lige være i bagagerummet.

onsdag den 26. marts 2008

Bil

Vores bil er gået i stykker tandremmen er gået, men lad os håbe at der ikke er sket andet,mekanikeren vil ringe i dag og han har en anden bil vi kan låne, for der går ca. 14 dage inden han har tid til at lave den øv.

søndag den 23. marts 2008

Påske

Cado er blevet hentet og så kommer Jucci i morgen. Børnene var hjemme i går og Diana og Camilla havde deres kærester med uh de bliver så store, faster havde været her med tøj, 6 sække der er 2 tilbage, så der var god afsætning, det var så hyggelig.

fredag den 21. marts 2008

Sir.Cado


Jeg har været ved at børste Cado, jeg har redt en hel hund af ham pu-ha det var slemt, og så er han ikke van til at ligge ned, at have en hund til at stå så længe er ikke nemt ca.1 time, men resultatet er blevet flot syntes jeg. Jeg har også sendt billeder ned til Gitte.

mandag den 17. marts 2008

Bine


Margit ringede kl.1 natten til mandag Bine havde presseveer så ud af sengen og der ned,men det tog sin tid, den første hvalp blev født kl.4,40 og den kom baglæns og uden pose så Margit måtte holde bine i gulvet for jeg måtte have end mine fingre helt op i skeden på hende for at få fat i hvalpen men den levede heldigvis.

torsdag den 13. marts 2008

Bine

Bine skal have 3 hvalpe hun blev røntgenfotograferet i går, det er jo dejlig Cato kommer i morgen og skal være her i 8 dage lidt uheldig da både Kia og kurona er i løbetid.
Pu-ha sikke en dag, jeg var lige færdig med at gøre rent og gå tur, da Robert ringede at mor skulle være ved damefrisør kl. 13 da var kl.11,30, om jeg ville komme og køre med, hun ville gerne permenentes, jeg var her hjemme kl .17,30 og skulle fodre hunde, lave aftensmad og være i Århus til ringtræning kl. 19, var hjemme kl. 20,30 og gik lige i seng.

lørdag den 8. marts 2008

Kurona

Har fået besked fra dyrlægen Kurona har ingen bakterie det er vel nok dejlig, har været til generalforsamling, Charlotte blev slet ikke stillet op, så Liselotte blev 2 suppleant ellers kun det sædvanlige snakken af de samme som det plejer at være. har fået besked fra sygehuset skal til undersøgelse 1-4 det var jo hurtigt.

onsdag den 5. marts 2008

læge

Har været ved læge skal til Århus til undersøgelse med min tørst, hun syntes også at det er for mange tabletter jeg får. Kia og Kurona er startet på løbetid, har været ved dyrlæge med Kurona for at se om hun har bakterier. Quincy har haft blod i afføringen og er på penicillin .Charlotte og Jan har aflivet Schiko.