torsdag den 28. februar 2008

Maja 60 år

Maja bliver 60 i dag, men i går kom Jørgen og spurgte om vi ikke lige kom ned da han ville holde en lille reception for hende, men da vi kom lignede Maja og Bøje et stort spørgsmålstegn, Jørgen havde ikke sagt noget, men så kom han med borde og stole og mad fra Ejebavnehøj det var bare lækkert, der blev dækket op i værkstedet Lars Lomann kom også, og Jørgen holdt tale og sagde at havde det ikke været for Maja og Bøje havde værkstedet ikke kørt så godt som det gør, og så fik hun et rejsegavekort på 5000 kr, Kim Larsen har også bestilt en bil der nede. P-E gik omkuld da vi kom hjem så tog jeg alene til ringtræning. Jeg har også været ved dyrlæge med Ringo han hinkede på det ene forben og vi må ikke røre den ene tå, han har lidt neglerods betændelse( pivski)

mandag den 25. februar 2008

Schiko


Så har jeg fået resultatet af Schikos hofter han har E på begge hofter desværre, men Charlotte truer igen hvis hun ikke har pengene inden torsdag vil hun klage til DKK, men hun skriver ikke om de har fået Schiko aflivet, og det er jo betingelsen for at de får 8000 kr. tilbage ,vor er hun træls jeg har skrevet pænt til hende vær gang

søndag den 24. februar 2008

P-Es søskende


Vi har været til reception hos Hans Højgård han blev 60 år i fredags sikke en masse menesker

der var, alle rum var fyldt.

Vi har haft P-Es søskende plus Jan og Jette det var som sædvanlig hyggelig og vor var det dejlig at Jan og Jette kunne komme, uh hvor han ligner Henning ikke bare af udseene men også af væremåde, men vor er jeg træt i dag særlig i mine ben.

torsdag den 21. februar 2008

DKK


Nu har jeg talt med juristen på DKK og hun mener ikke at vi kan undgå at betale købesummen tilbage for Schiko, hvis billederne viser at han er så dårlig som de skriver, og de afliver ham det er bare så synd . Har talt med Kirsten hun vil spørge Liselotte om hun ikke vil være suppleant til bestyrelsen
Qurona (emma) bliver 2 år i dag.

onsdag den 20. februar 2008

Sjal


Jeg er gået i gang med et sjal til Birte jeg fandt en opskrift i perlestrik det er et godt mønster til hundeuld nu skal jeg bare have fundet et mønster til kant.

Jeg talte med Charlotte Nørreskov i aftes angående Schiko, men Charlotte J havde hvis ikke haft nogen forståelse for hendes forklaring om at lægge guld ind i hans hofte.

lørdag den 16. februar 2008

Schiko

Vi har fået brev fra Charlotte angående Schiko, de vil have penge tilbage med en 9 måneder gammel dyrlæge erklæring om at han har HD uden billeder, jeg har bedt hende om at få ham fotograferet, hvad hun blev meget fornærmet over og nu vil de have alle 8000 kr. tilbage, og vil aflive Schiko for hofterne ser hvis ikke for gode ud, og de behandlings muligheder jeg har foreslået bliver afvist, nu må jeg have fat i juristen på DKK på torsdag.
Vi var i Odense i går P-E som barn og hund konsulent og jeg for at se udstilling og jeg havde Tanya med så det var begrænset hvad jeg så, for alle kom og ville snakke med Tanya så jeg tror at mindst 30 mennesker var henne og rører ved hende så det var en god træning.

tirsdag den 12. februar 2008

Lene hjemmeLene havde lovet Theresa at komme hjem i vinterferien, men det blev kun til en dag, så Theresa ringede om vi ville komme over til dem da tiden jo var så kort, det var dejlig at se dem alle igen og vor er Victor sød og sikke noget dejlig mad vi fik.

lørdag den 9. februar 2008

Tanya

Tanya har været ved dyrlæge for at blive rabiesvaksineret, og Jucci kommer i dag og skal blive her til tirsdag, vi skal op til Nikolejs fødselsdag i morgen, har været lidt i haven i det dejlige vejr men det er meget våd.

søndag den 3. februar 2008

Udestue

Har været ved at lave lidt om i udestuen, så Ringo ikke kan ligge sig i vejen for de andre, så der er blevet mere ro der ude.
Har talt med Jesper det går godt med Teesha, og de går til ringtræning med hende og får meget ros, har også ringet til Kirsten, og Toke har det også godt og er blevet stor 13,000 kg.
Har fået brev fra Charlotte de vil have penge tilbage for Schiko, fordi deres dyrlæge siger at han har HD, men vi vil nu gerne se nogle billeder først. Har været til ringtræning med Ringo og Tanya