torsdag den 31. januar 2008

sygehus

Jeg har været på sygehuset til den sidste undersøgelse i prociektet, men det var ikke så godt mit blodtryk var for højt og mit kalium tal var for lavt, så andre tabletter og flere, for jeg har også haft hjertekrampe flere gange, lægen mente at det er fordi mit kalium tal ikke er i orden, så han vil ikke slippe mig endnu så jeg skal der op igen om en måned. Vi har også været til ringtræning med Ringo og Tanya, hun er stadig ikke meget for at blive snakket med af fremmede. 17 uger gammel vejer Tanya 14,200 kg

søndag den 27. januar 2008

Jægerspris


Vi har været på udstilling i Jægerspris sammen med Jan og Grethe,Jørgen og Margit vi tog der over fredag vi var på bondegårds ferie fra fredag til om søndag. Bine vandt som bedste Champignon tæve, Emma fik 1 præmie og blev nr. 3 det var en meget hyggelig weekend
Grethe lugtede af Hvidløg
så Jan holder sig for næsen


HåndboldBurene er sat op så de kunne lukkes ud i hold

tirsdag den 22. januar 2008

Fryser

Håntaget på fryseskabet er knækket så jeg havde bestilt et nyt det har jeg været i Horsens og hente og så var jeg i Bilka og handle og købe nye bukke til P-E.
Nu er jeg også færdig med at pakke til weekenden, så mangler jeg bare at vaske 3 hunde.
Margit har fået parret Bine så det bliver spændene om hun skal have hvalpe til marts

søndag den 20. januar 2008

Ringtræning

Jucci er kommet på weekend her søndag og mandag, og vi har været til ringtræning i Silkeborg, han er bare dygtig ham der træner os ,og det går også bedre med Tanya hun er ikke så reserveret mere, men der er et stykke tid endnu inden hun bliver hel fri, hun vejer nu 12,600 kg.

torsdag den 17. januar 2008

Mor og ringtræning


Vi har været ude hos mor og Robert det er utroligt at de ikke giver ham noget mere hjælp, de kommer der hver dag og ser at han sidder og skubber sig frem på en roulator, det kan de ikke være bekendt og han er jo ikke den der beder om hjælp selv, for jeg har sagt det til ham at han skal bede om mere hjælp. Jeg var ude at gå med Bravo det var noget han kunne lide, men var dog lidt betænkelig ved det da hans far ikke var med.
Vi var også til ringtræning 5 Chower Jan og Grethe kom med Ticco og Emma, og Natalia med Trofim, og os med Tanya og Inga, men hun gad ikke og P-E blev irriteret og skældte ud og slæbte af sted med hende det kunne han ikke være bekendt.

mandag den 14. januar 2008

Udestue

P-E har været på lossepladsen med de gamle sofaer, og jeg har lavet kasser til dem alle, så nu er der 5 sovepladser i udestuen, men det passede ikke Kia at hun skulle sove i udestuen igen .
Grethe har ringet Sally og Emma er blevet uvenner så de kan ikke være sammen mere, de er meget ulykkelig over det, men Grethes datter har lovet at tage Sally end til videre.
Knud ringede om vi ville passe Juchi søndag og mandag.
Margit har ringet de var hos Gitte i går, men det var fortidlig Trevor ville ikke parre Bine endnu.

søndag den 13. januar 2008

Køkkenskabe

Lørdag fik vi så samlet de sidste 2 skabe og det viste sig at de ikke kunne være der, så P-E måtte save noget af bjælken men nu står de fine ,og jeg har fået sat hylder i og fået sat på plads, nej vor var det dejligt at få stuen ryddet igen, så der ser ordenlig ud, søndag tog vi til ringtræning igen, men der kom ingen træner så vi 5 der var der besluttede at træne selv det var meget sjovt, og der var en dame som var meget sød til at snakke med Tanya og det gik rigtig godt.Grethe har ringet de har problemer med Sally og Emma de kan lige pludselig ikke forliges det er ærgerligt de fik tlf. på en hundekonsulent håber at hun har nogle gode råd

torsdag den 10. januar 2008

Ringtræning

Vi var til ringtræning i aftes, og Natalia kom også med Trofim og det gjorde han rigtig godt, Tanya syntes ikke om at der var så mange mennesker der ville røre ved hende, men ellers gjorde hun det fint.
Vi har fået vores køkkenskabe, og fik samlet mit grydeskab, men soklen skal vi selv save ud så jeg ringede til kurt han kommer her i formiddag og hjælper.

onsdag den 9. januar 2008

Male


Jeg har været ved at male i dag ,og Tanya syntes at den væg jeg lige havde malet var sjov at ligge op af, godt at det er vanbaseret maling,men mine skabe kom ikke i dag.

tirsdag den 8. januar 2008

Køkken

Så er vi godt i gang med køkkenet, P-E har fjernet det gamle skab og sat nyt loft op og gulv,og jeg har malet og vi har flyttet reolen, og fået sat lidt på plads så nu håber jeg han ringer i morgen at de nye skabe er kommet.

søndag den 6. januar 2008

søndagens besøgså huskede jeg fotografiapparatet da vi besøgte Trofim og Toke, og Toke var en stor overraskelse han var blevet stor og fin.Men først til Risskov så hjem og gå tur med hundene og så til Haderslev nej vor var jeg træt da vi kom hjem men det var dejligt at se dem.

lørdag den 5. januar 2008

Besøge hvalpe

Så kom den dag jeg har glædet mig til, vi skulle ud at besøge hvalpene men det blæste og de havde lovet sne og isslag, men det blev heldigvis ikke så slemt. Vi kørte til Langå og besøgte Teesha hun er bare yndig vi havde Tanya med men det kneb med at de to damer kunne forliges vi måtte have fat i dem et par gange det er et par meget søde mennesker der har fået Teesha og de har lovet at de vil prøve at komme på udstilling og så havde jeg glemt vores fotografiapparat, det kom jeg i tanke om da vi næsten var i Randers, ærgeligt men de har lovet at sende et billede,og så kørte vi over til Jan og Grethe og fik frokost og for at se Ticco han er blevet stor og meget flot og de to kunne godt lege. Da vi skulle i seng gik fyret i stykker der var ingen lys i displeit så vi måtte have fat i elektrikeren der var sprunget en lille sikring

torsdag den 3. januar 2008

Køkkenskab

Jeg sagde til P-E i går at jeg gerne ville have køleskab og fryser ind i køkkenet inden sommer så vi skulle have det store skab væk og have 2 nye ude i udestuen og så gik han i gang i dag det var da noget nyt uden vrøvl og protest så jeg måtte ind og bestille nye skabe de kommer onsdag så vores spisebord er lavet om til skab men det bliver dejlig når det er færdig.

tirsdag den 1. januar 2008

Nytårsdag og aften

Vi har haft besøg fra Banglades de vil gerne købe en af Kuronas hvalpe til sommer, så vi må håbe at hun får hvalpe og hanner for det er nr. 4 der vil have hvalp efter hende. Og så kom Van og Carlo det var dejligt at se ham han er som snydt ud af næsen på hans far, men meget større.
Nytårsaften endte ikke så godt for mig da klokken var 23,30 begyndte jeg at få ondt i maven, og måtte ud at brække mig og så frøs jeg så gik jeg i seng, og var oppe og brække mig igen så da Karen og kurt ringede lå jeg med hovedet i toilettet, men i dag har jeg det fint der må have været noget i vejen med noget af det fisk som vi fik. Quincy har det fint igen, gik hele hans tur i dag og har sovet i hans hundegård i nat.