mandag den 31. december 2007

Victors barnedåb

Så er Victor blevet døbt og vi var hjemme hos Theresa og Jens
Peder og spise bagefter det var så fint arrangeret alt sammen det
var også dejligt at se og tale med Allan igen det er snart mange
år siden.


Inger Lises fødselsdagVi var inviteret til Inger-Lises 60 års fødselsdag på Kronborg i Horsens dejlig fest og godt mad og underholdning af en komiker Ulla var der dessvære ikke med hun var syg men hendes barnebarn en yndig lille pige som skal hedde Marikka.

fredag den 28. december 2007

Quincy

Torsdag måtte jeg igen til dyrlæge med Quincy han havde 39,7 i feber, der blev taget blodprøver og Højgård kunne høre at han også havde lungebetændelse, han fik noget andet penicillin, blodprøven viste at han havde en udbredt betændelse i blodet og at hans lever var også påvirket, men i dag Fredag har han det meget bedre feberen er faldet til 38,8 så det er åbenbart det rigtige penicillin han har fået.
Morfar her lige ringet han er faldet og har flækket hans ene underben så han har fået et stativ på så han ligger i sengen og har ondt

2 juledag


2 Juledag var vi inde hos Irma hun havde lavet guleærter og P-E fik hans fede grisehaler men det var jo som sædvanlig meget hyggelig.

tirsdag den 25. december 2007

Quincy juleaftensdag 1 juledag


Quincy har det bedre i dag og er begyndt at spise lidt igen, og han havde 38,9 her til morgen. Juleaftensdag var vi i Urlev ved mor og Robert børnene pyntede juletræ og morfar havde sørget for gløgg og æbleskiver, slik til børnene og penge til os alle, det var meget hyggelig at vi kunne samles 17 mennesker dernede om eftermiddagen og så kørte vi hver til sit for at fejre juleaften. Karen kom her, børnene tog med Per over til Jan og Jatsna for at fejre juleaften. 1 jule dag var vi ovre ved Kurt og Tina til en pragtfuld julefrokost

søndag den 23. december 2007

Quincy
Quincy er syg han ville ikke spise noget i går, og virkede meget mat så jeg tog hans temperatur i aftes, han havde 40 i feber så jeg ringede til dyrlægevagten i Odder og kørte der ud, han mener at han har en mave infektion og gav ham en indsprøjtning men da jeg tog hans temperatur her til morgen var den stegen til 40,5 ,men inden jeg fik ringet ringede dyrlægen for at høre hvordan det gik, for han var ved Skanderborg og ville komme forbi og give ham en insprøjtning mere, og vi har fået en vi kan give ham i morgen, så nu håber jeg snart at han er frisk igen.

lørdag den 22. december 2007

Tanya og Inka
Ja så blev det Tanya og Inkas tur til at blive friseret, de er så fine begge to. Poul Erik har været på øen de sidste par dage og kløve træ, jeg måtte til dyrlæge i går efter øredråber til Ringo hans øre var helt røde ,men jeg måtte have P.E. til at hjælpe mig for han ville ikke have dryppet øre. Jeg har talt med alle der har hentet hvalpe de har det godt, vi skal besøge dem og aflevere stambøger den 5-6 januar det glæder jeg mig til.

fredag den 21. december 2007

Hundene


Jeg er gået i gang med at børste alle hundene, de er blevet lidt forsømt her medens vi har haft hvalpe, det er kun Kia der er blevet holdt rigtig pæn så jeg startede med Kurona i går, jeg troede at det var den nemmeste men inden jeg var færdig med hende havde jeg en kæmpe bunke uld på gulvet,så der er ikke meget pels tilbage men det kommer fint den nye pels. Så i dag var det Ringos tur han var ikke så slem, men hans øre var ildrøde og ømme så jeg ringede til dyrlægen med det samme så nu skal jeg op efter øredråber til ham. Jeg har vejet Tanya i dag hun er nu 11 uger hun vejer 8,600 kg så hun har taget 800 g på i løber af en uge.

mandag den 17. december 2007

50 år

17-12-1957 fulgte Poul Erik mig hjem fra folkedans for første gang, så i dag er det 50 år siden hvor er tiden blevet af. Vi havde besluttet at vi ville til Århus og spise men det var meget tåget så det blev den kinesiske resturant i Skanderborg som sædvanlig de laver noget dejlig mad,og så hjem og have en irsk kaffe.

søndag den 16. december 2007

Camillas fødselsdag


Vi har været til Camillas fødselsdag, og vi havde Tanya med det var første gang hun var ude at køre bil, og med i byen det klarede hun flot, og vi havde nogle hyggelige timer

fredag den 14. december 2007

Tanya

Vi har været i Tyskland og handle lidt ind til jul og jeg har fået købt de sidste julegaver. Tanya syntes ikke det er spor sjovt at få halsbånd og snor på så kan man slet ikke gå, men det kommer jo nok,hun vejer 7,600 kg. så hun skal nok blive til noget

søndag den 9. december 2007

Hvalpe


Så er hvalpene flyttet hjemme fra, lidt trist og godt at jeg ved at de alle er flyttet til gode hjem, og at vi selv beholdt Tanya hun er bare så sød så det håber jeg holder ved.

onsdag den 5. december 2007

Victor og Shinon
Vi har fået julekore fra Bent og shinon er hun ikke sød.
Og Victor er så dygtig så han kan selv skrive til oldemor og oldefar og sige tak for hans kørepose. Der var også julekort fra Lene

.

mandag den 3. december 2007

hvalpe

se et fint billede Poul Erik tog i formiddags af hvalpene de er 8 uger nu.

søndag den 2. december 2007

Teesha solgt


Så er den sidste hvalp blevet solgt hun skal til langå. så Poul erlk måtte selv køre til fødselsdag hos Martin.