torsdag den 29. november 2007

ForsikringDer har været en forsikringsmand her i dag vi vil have sygeforsikret vores hunde og så har vi flyttet de andre forsikringer også for det er billiger at have dem samlet. Martin bliver 13 år i dag hvor bliver de store.

tirsdag den 27. november 2007

Ticco og tandlæge


Jan og Grethe har igen været her og se til deres lille Ticco, og vi har været ved tandlæge men der var heldigvis ikke noget i vejen.
Jeg har været ved at pynte med lidt juleting.

søndag den 25. november 2007

Jucci

Så er Jucci blevet afhentet igen, hun har været her siden i fredags, hun er nu så sød at have.

lørdag den 24. november 2007

Helge og kirsten

Helge og Kirsten har været her i dag for at se til deres lille Toke de var meget tilfedse med ham, Rune og kirsten var her også for at kikke, de syntes at det var nogle pæne hvalpe vi havde.

fredag den 23. november 2007

Oldebarn
Så har Theresa været her med lille Victor, han er bare så sød og han er er blevet stor, det går så stærkt ,det var meget hyggelig bare os 3, Theresa skulle hente vores dåbskjole nu bliver han nr. 14 der skal døbes i den.
Jeg har været til masage med Kurona så nu håber jen at de næste HD.billeder er bedre.

tirsdag den 20. november 2007

Jan og Grethe


Jan ogGrethe har været her og se til deres lille hvalp (Ticco) de tæller dagene til de kan få ham hjem

mandag den 19. november 2007

Dyrlæge

Jeg har været ved dyrlæge med Iris hun fik fjernet en lille knude på det ene forben det var heldigvis en talg knude og så fik hun renset tænder . Det var i formiddags og her i eftermiddag har jeg været ved kiropraktor med Kurona men hendes ryg var fin hun var noget stiv og låst i hoften så det rettede han.

søndag den 18. november 2007

Gæster

Pu-ha sikken en dag, hvalpene ville have mad kl.5.30 i morges som de plejer, jeg havde håbet på en time mere på øjet men nej, og så har vi haft gæster hele dagen 4 forskellige hold ,så det var først til frokost og 2 gange kaffe og en gang sodavand ind imellem. Først kom Bo og Grethe dernæst Margit og Jørgen så kom Karen og børnene og til sidst Natalia og Frits det er jo meget hyggeligt med gæster ,det er bare synd når det er så meget på engang, man når jo ikke rigtig at få snakket ordenlig med dem.

lørdag den 17. november 2007

jan og grethe

Vi var inviteret op og spise hos Jan og Grethe i Trustrup sammen med Margit og Jørgen, Charlotte og Jan, men Cherlotte og Jan sente afbud i sidste øjeblik hvad Grethe var noget ærgelig over,men vi fik noget dejlig mad og havde en dejlig aften.

torsdag den 15. november 2007

solgt

Så fik vi solgt en hvalp i aftes den lille blå ju-hu så har vi kun den fawn tæve tilbage

onsdag den 14. november 2007

Fødselsdag

Det er Poul Eriks fødselsdag i dag, jeg har lige været ude og hejse flaget
Posted by Picasa

nyfødte hvalpe

Posted by Picasa
Vi har hvalpe lige nu, nogle dejlige uld totter de er 6 uger, og vi beholder nok den sorte tæve hun er ikke til at stå for.
Har talt med mit barnebarn i dag hun kommer på tirsdag med hendes lille dreng, og skal hente vores dåbskjole han bliver nr.14 der skal døbes i den.
Posted by Picasa